محققان دریافته اند پختن گوشت در دمای اوج موجب آزاد شدن مواد شیمیایی می شود که ممکن است میزان فشارخون که پیش عامل بسیاری از بیماری های قلبی عروقی است را، زیاد کر
خوردن گوشت پخته داغ موجب زیاد کردن فشارخون می شود
عبارات مهم : محققان
به گزارش مهر، محققان دانشگاه هاروارد دریافتند مبتلا شدن به فشارخون اوج در بین افرادی که گوشت ماهی، مرغ یا گوساله کباب شده، سرخ شده است یا بریان شده است بیش از ۱۵ بار در ماه مصرف می کنند در مقایسه با کسانی که این نوع غذاها را کمتر از چهار بار در ماه مصرف می کنند، ۱۷ درصد زیاد است.
تحقیق نشان می دهد زمانی که پروتئین گوشت نیم سوز شده است یا در معرض دمای اوج قرار می گیرد، ماده شیمیایی موسوم به HAA (آمین های آروماتیک هتروسایکلیک) تولید می شود که خطر فشارخون اوج را هم زیاد کردن می دهد.
خوردن گوشت پخته داغ موجب زیاد کردن فشارخون می شود
گنگ لیو، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می گوید: «مواد شیمیایی تولیدشده از طریق پخت گوشت در دماهای اوج موجب ایجاد فشار اکسایشی، التهاب و مقاومت انسولین در مطالعات حیوانی شد و این مسیر ممکن است منجر به زیاد کردن خطر مبتلا شدن به فشارخون اوج هم شود.»
فشار اکسایشی، التهاب و مقاومت انسولین بر پوشش درونی عروق خونی تاثیر دارد و با مبتلا شدن به تصلب شریان هم که موجب تنگ شدن رگ های خون می شود، مرتبط است.
محققان دریافته اند پختن گوشت در دمای اوج موجب آزاد شدن مواد شیمیایی می شود که ممکن است میزان فشارخون که پیش عامل بسیاری از بیماری های قلبی عروقی است را، زیاد کر
در این مطالعه تیم تحقیق شیوه های پخت و مبتلا شدن به فشارخون اوج را در ۱۰۳,۹۴۱ مرد و زن که به طور مرتب گوشت گوساله، ماکیان و ماهی مصرف می کردند، مورد بررسی قرار دادند.
واژه های کلیدی: محققان | گوساله | انسولین | فشارخون | شیمیایی | مبتلا شدن | اخبار پزشکی
دانلود فایل ها
توجه: ممکن است تمام لینک های دانلود به دستور مقام قضایی حذف شده باشد...